Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα μέλη ενόψει Γενικής Συνέλευσης

Παναθηναϊκός: Και το γηπεδικό θέμα συζήτησης στην τακτική Γενική Συνέλευση

Για τον τρόπο εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη, ενόψει και της Διπλής Ανάπλασης ενημερώνει ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητα της χρονικής στιγμής που διανύουμε σχετικά με το θέμα της Διπλής ανάπλασης και αφουγκραζόμενος τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους-ες στο αρμόδιο τμήμα.

Αναμφίβολα η στιγμή είναι σημαντική και είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των αιώνια πιστών είτε να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, είτε να τις επαναενεργοποιήσουν, ακόμα και να γραφτούν νέα μέλη (για μελλοντικές ψηφοφορίες και αποφάσεις), καθώς η αξία της δυνατότητας συμμετοχής στα Παναθηναϊκά κοινά είναι τεράστια.

Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να γραφτούν μέλη στον Σύλλογο μέσω Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-ao/eggrafi-melous-2021-22/

Από κει και πέρα το τμήμα μελών του Συλλόγου είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ.-4μ.μ. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι –ες μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μέσω mail στο members@pao1908.com ή τηλεφωνικά στο 2114117600.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News