Ερασιτέχνης: «Έτσι θα επιστρέψουμε στην Α1»

Ερασιτέχνης: «Έτσι θα επιστρέψουμε στην Α1»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Α1, στο πόλο ανδρων, στηριζόμενος σε παιδιά από την ακαδημία υποστήριξε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης…

Ακόμα αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους οι πράσινοι θα αγωνίζονται φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Η περσινή σεζόν κύλησε δύσκολα και βασανιστικά για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Παίκτες και προπονητές υπερέβαλαν εαυτούς για να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους και να τιμήσουν με το παραπάνω το σύλλογό μας.

Δυστυχώς, η άσχημη οικονομική κατάσταση επηρέασε αναπόφευκτα την ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που πάλεψαν ως το τέλος, εντός και εκτός νερού. Τα οικονομικά δεδομένα μας επιβάλλουν να λάβουμε σκληρές αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του τμήματος και τον σεβασμό προς τους αθλητές.

Κρίνουμε ότι η συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα προσφέρει χρόνο για να επουλωθούν οι “πληγές” μας και παράλληλα θα αποτελέσει μια ευκαιρία για να πορευτούμε με αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Αυτή πρέπει να είναι και η μακροπρόθεσμα στρατηγική μας, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς στις μικρότερες ηλικίες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Μίνι-Παίδων (ο πρώτος τίτλος μετά από 30 χρόνια) και η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Α1, γιατί εκεί είναι η θέση του. Όταν όμως αυτό θα συμβεί, η σύνθεση της ομάδας θα αποτελείται κυρίως από παιδιά που ανδρώθηκαν στις ακαδημίες του και έχουν ήδη πανηγυρίσει τίτλους στα ηλικιακά πρωταθλήματα με το “τριφύλλι”. Δεν είναι ο πιο σύντομος, αλλά είναι ο σωστότερος δρόμος.

Αποδοσάρα στην ματσάρα Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια δυάδα που δεν χαλάει! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News