Ερασιτέχνης: Αυτό είναι το χρέος

Ερασιτέχνης: Αυτό είναι το χρέος

Γνωστοποιήθηκε από τον Τάκη Τριαντόπουλο το χρέος του Ερασιτέχνη, το οποίο έχει ήδη μειωθεί στο 90% από το αρχικό που άγγιζε τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά:

«Το έργο που ανέλαβε πριν δυο χρόνια για τον ΠΑΟ ήταν πάρα πολύ δύκσολο, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να βοηθήσω τους συνεργάτες μου να καταφέρει το σωματείο τους στόχους μου.

Οι εργαζόμενοι ήταν ενάμιση χρόνο απλήρωτοι, υπήρχε ένα μεγάλο και αχαρτογράφητο χρέος. Σήμερα έχουμε καταφέρει να έχει εξοφληθεί πλήρως το προσωπικό, πλήρως το δημόσιο και έχει μειωθεί το χρέος περίπου στις 300.000 ευρώ, είναι ρυθμισμένο και υπάρχουν απαιτήσεις του ΑΟ που το κάνουν εύκολο να διαχειριστεί.

Μέσα σε αυτή τη διετία καταφέραμε να οργανώσουμε και να κάνουμε βιώσιμο το σωματείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες από το οικονομικό και νομικό τμήμα για τις εκατοντάδες υποθέσεις έτσι ώστε να παραδώσουμε σήμερα ένα βιώσιμο σωματείο. Φυσικά σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος.

Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, με τη δική μας τεχνογνωσία και τη βοήθεια της διοίκησης καταφέραμε αυτό το θαύμα να παραδώσουμε σήμερα ένα σωματείο βιώσιμο. Το να μπω σε λεπτομέρειες δεν έχει σημασία, θεωρούμε πως αν δεν υπήρχε κορονοϊός θα παραδίδαμε εντελώς καθαρό το σωματείο.

Αυτό μας πήγε πίσω, αλλά και πάλι αυτό που μένει πίσω είναι εντελώς διαχειρίσιμο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Ερασιτέχνη. Τα νούμερα έχουν δημοσιευτεί, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Αν θέλετε θα μπω σε λεπτομέρειες. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο, σας ευχαριστώ όλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εσάς και τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε μέσα από την καρδιά μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News