Ερασιτέχνης: Αυτή είναι η νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό

Ερασιτέχνης: Αυτή είναι η νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό

Ο Τάκης Μαλακατές νίκησε στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και παρέλαβε τα «κλειδιά» για την επόμενη μέρα του αθλητικού συλλόγου. Θέση αντιπροέδρου θα έχει ο Δημήτρης Βρανόπουλος.

Περίπου τρεις ώρες κράτησε η εκλογική διαδικασία για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την προσέλευση του κόσμου να είναι πρωτοφανής.

Εν μέσω εντάσεων και διαμαρτυριών για το γηπεδικό ζήτημα, έπεσαν επί τάπητος οι προβληματισμοί για το μέλλον του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση Μαλακατέ να δεσμεύεται πως η Λεωφόρος θα κατεδαφιστεί, μόνο αν δοθούν τα κλειδιά του Βοτανικού στο χέρι – με όλες τις λαϊκές απαιτήσεις να έχουν εκπληρωθεί για τη ένωση όλων των τμημάτων.

Ερασιτέχνης: Αυτή είναι η νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε πως ο Κύπριος επιχειρηματίας, Φοίβος Μορίδης απέσυρε την υποψηφιότητά του μέσα σε… δέκα λεπτά, κατόπιν αντιπαράθεσης με τον κόσμο που παρευρέθη στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Νωρίτερα, γνωστοποιήθηκε πως το χρέος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι σχεδόν εξοφλημένο (το ζήτημα έχει διευθετηθεί και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στον Α.Ο), ενώ ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της γραπτής δήλωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News