Επτά ελεύθεροι point guards για τον Παναθηναϊκό

Επτά ελεύθεροι point guards για τον Παναθηναϊκό

Το newspao.gr έψαξε και σας βρήκε επτά ελεύθερους, NBAers, point guards που θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό και να καλύψουν το κενό του άτυχου Μάικ Τζέιμς. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως οι “πράσινοι” θα προτιμήσουν την αγορά του ΝΒΑ, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να έρθει παίκτης από την Ευρώπη, την Ασία ή την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε εφτά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για το “τριφύλλι”.
[ads]
1) Μάριο Τσάλμερς: Η πιο δύσκολη και πιθανόν πιο ανέφικτη λύση. Ταλαιπωρείται από τον Μάρτιο με τραυματισμό και βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της αποθεραπείας του. Παικταράς, αλλά δύσκολα οι “πράσινοι” θα κινηθούν για τον -καθαρά ανέτοιμο- πρώην παίκτη των Grizzles.

2) Κένταλ Μάρσαλ: Μετά από 30 συμμετοχές στην Φιλαδέλφεια, ο Μάρσαλ έμεινε ελεύθερος. Στα 25 του έχει ήδη 4 σεζόν στο ΝΒΑ και 160 συμμετοχές.

3) Νέιτ Ρόμπινσον: Μετά από 10 χρόνια στο ΝΒΑ και με καριέρα σε Νικς, Σέλτικς, Οκλαχόμα, Γουόριορς, Μπουλς, Κλίπερς, Νάγκετς και Πέλικανς, ο 32χρονος guard έπαιξε πέρσι στη Χαποέλ Τελ Αβίβ και πλέον είναι ελεύθερος.

4) Kιρκ Χίνριτς: Δύσκολο λόγω της ηλικίας του (35), αλλά όχι απίθανο. Ο πολύπειρος Χίνριτς έμεινε ελεύθερος από τους Χοκς μετά από 13 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ. Ένας “ζωντανός θρύλος” της λίγκας με περίπου 1000 συμμετοχές!

5) Γκάρι Νιλ: Μπορεί να παίξει και στο “1” και στο “2”. Ο 32χρονος Νιλ έμεινε ελεύθερος από τους Γουίζαρντς και “ψάχνει” τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει παίξει και στην Ευρώπη με την φανέλα των Καρσίγιακα, Μπαρτσελόνα Μπένετον και Μάλαγα.

6) Τόνι Ρότεν: Ο 23χρονος guard έχει μείνει ελεύθερος από τους 76ers με τους οποίους πέρσι είχε 8.4 πόντους, 2.5 ασίστς και 2.5 ριμπάουντ ανά 18 λεπτά.

7) Πιέρ Τζάκσον: Δεν “έπεισε” στο summer league και κυκλοφορεί ελεύθερος. Έχει περάσει και από την Φενέρ ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News