«Έπρεπε να στείλει την μπάλα στα... χωράφια ο Πούγγουρας»

«Άρρωστος» μακριά από τη Λεωφόρο!

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γουλής σχολιάζει την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Πόσο αδικεί τον εαυτό του ο φετινός Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας παιχνίδια του… Πραγματικά πόσο. Αν είχαμε μπροστά μας για να κρίνουμε μία ομάδα που ήταν συνέχεια του περσινού κακέκτυπου που έβλεπε όλος ο κόσμος κι άλλαζε… κανάλι διότι δεν άντεχε να αντικρίζει αυτή την εικόνα, θα πηγαίναμε όλοι… πάσο.

Το να βλέπεις όμως στο γήπεδο μία ομάδα που παίζει σωστά, έχει την κυκλοφορία, έχει αρχή και τέλος, σωστές ιδέες στο παιχνίδι της, σωστές αποστάσεις στις γραμμές της, αλλά πολλές φορές παίρνει όλες τις λάθος αποφάσεις όταν παίζει μακριά απ’ την ασφάλεια της Λεωφόρου, τότε όλο αυτό αρχίζει να καταντάει… σύνδρομο.

Δεν γίνεται να ξοδεύει έτσι βαθμούς δεξιά κι αριστερά ο Παναθηναϊκός, είναι ανεπίτρεπτο να κάνει τόσο εύκολα και “φθηνά” λάθη στα κρίσιμα σημεία (εκεί ο Πούγγουρας αντί να επιχειρήσει να καλύψει την μπάλα, έπρεπε να τη στείλει στα… χωράφια έξω απ’ το γήπεδο) και να μην παίρνει αυτό που δικαιούνται φάσεις απόδοσης και εικόνας μέσα στο γήπεδο…. Ζητείται πλέον άμεση αντίδραση κι απαντήσεις απ’ όλους την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News