Έπρεπε να είχες πάρει αυτούς τους παίκτες!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σπόραρ, Μπερνάρ ενόψει Λεωφόρου

Η επίθεση του Παναθηναϊκού -σε αντίθεση με ότι βλέπαμε στις αρχές της σεζόν -έχει ελάχιστο ενδιαφέρον εσχάτως.

Με τον Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι είχαμε συνηθίσει την ομάδα να δουλεύει πέρα από δράσεις με κίνηση μακριά από τη μπάλα, συνολικά μια επίθεση η οποία μπορούσε να αναμείξει πολλά πρόσωπα σε αυτήν.

Θα ήταν σημαντικό να είχες σήμερα φορ να μπορεί να πατήσει περιοχή “μαζεύοντας” την άμυνα πάνω του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Σποράρ, ούτε ο Ιωαννίδης, ούτε ο Βέρμπιτς.

Μακάρι να βελτιωθούν οι Σλοβένοι γιατί είναι καλοί παίκτες και η συνολική τους εικόνα τους αδικεί, ως τότε όμως έχεις μέγα θέμα.

Χρειαζόσουν να πάρεις ένα ποιοτικό 8άρι για να συνεργάζεται με τον Μπερνάρ. Καλός ο Τσέριν, μα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Χρειαζόσουν αντι-Αϊτόρ κι απέκτησες παίκτη που παίζει καλύτερα στα δεξιά (Μαντσίνι), εκεί που ήδη μετράς τον Παλάσιος που είναι πεσμένος.

Η λεπτομέρεια στην ένταξη των δεξιοτήτων κάθε παίκτη με τρόπο που θα δώσει ΑΜΕΣΑ πράγματα στην ομάδα είναι το παν σε ένα τόσο ευαίσθητο πλαίσιο, όπου η εσωστρέφεια εγκαταστάθηκε ξανά πάνω από το Κορωπί απειλώντας να διαλύσει ότι με κόπο χτίστηκε από την άνοιξη.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα και το τρέμουλο

Πόσος καιρός πάει που αυτή η ομάδα πάλευε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο δίνοντας σου την εντύπωση ότι στο τέλος ότι κι αν γινόταν αυτό που ήθελε θα το έπαιρνε;

Νίκη με ανατροπή επί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ανατροπή με τους λιμανίσιους, σιγουριά στα ζόρικα ματς με Ατρόμητο, Αρη, Τρίπολη που όσο κι αν σε δυσκόλεψαν ψυχανεμιζόσουν πως το τρίποντο θα ερχόταν.

Υποτίθεται ότι στον α΄ γύρο δεν πλήρωσες τις άσχημες στιγμές σου γιατί οι παίκτες έχουν “ατσαλώσει” στο χαρακτήρα τους και κυνηγούν τα πάντα ακόμη κι αν μοιάζουν χαμένα.

Το πράγμα άλλαξε άρδην εσχάτως και δεν θέλει πολύ να εκτροχιαστείς.

Ο Ιβάν παραμένει ψύχραιμος, μένει να δει τι δεν έκανε σωστά το τριφύλλι τόσο καιρό.

Μαζί με τους τρόπους αντιμετώπισης και τις επιδιορθώσεις που οφείλει να κάνει στην επόμενη σειρά αγώνων για να μην ξεφύγει η ΑΕΚ και το κλαμπ δώσει κι άλλα δικαιώματα στον ανταγωνισμό.

Όλα είναι στο μυαλό των παικτών. Ένα σύνολο που ήταν εντυπωσιακό το πόσο προσηλωμένο παρέμενε στο πλάνο, πόσο ήρεμο ήταν, πόσο υπομονή και πίστη στο σχέδιο κουβαλούσε, πλέον…τρέμει!

Γιατί, είναι το ερώτημα!

Δημήτρης Στρατής

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News