Έπρεπε να είχε έρθει από το καλοκαίρι

Έπρεπε να είχε έρθει από το καλοκαίρι

Αυτή τη στιγμή ο Λάζλο Μπόλονι (με το βιογραφικό και τα γαλόνια που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο) αποτελεί ευλογία για τον Παναθηναϊκό μιας και γρήγορα μπόρεσε να βάλει τάξη στο χάος.

Υπερ- προπονητή δεν τον λες αλλά έχει συγκεκριμένα στοιχεία που ταιριάζουν με αυτά που ζητούσε -μετά την ισπανική …λαίλαπα- το κλαμπ:

– Μπόρεσε κι άλλαξε την ψυχολογία, το σημαντικότερο ήταν ότι η αλλαγή ζυμώθηκε μέσα από τεράστιες αποτυχίες (Βόλος) και στραπάτσα σαν εκείνο του Φαλήρου. Το γράφαμε κι επί Ντάνι Πογιάτος πολλοί παίκτες είναι καλοί, δεν γινόταν να είχαν ξεχάσει το τόπι, απλώς το φθινόπωρο έδειχναν ανήμποροι σαν να έκαναν αγγαρεία.

– Κατάφερε να ξαναθυμίσει στους παίκτες πώς παίζεται η σωστή άμυνα, δεν είναι ότι έχει πετύχει θαύματα σ’ αυτόν τον τομέα αφού το κλαμπ δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι αλλά τουλάχιστον βελτιώθηκε ο τρόπος και το στυλ της οχύρωσης μπροστά από τον Διούδη.

– Ο κόουτς παρά τα χρονάκια του ζει έντονα κάθε παιχνίδι κι οι παίκτες εισπράττουν από αυτό.

-Είναι δίκαιος, δεν έχει αναστολές όσον αφορά τους νέους , κάτι που ήδη το σωματείο εισπράττει με Χατζηγιοβάνη, Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλο, ενώ περιμένουμε να ανεβάσουν στροφές κι όλοι οι υπόλοιποι μπόμπιρες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε πως θα ήταν ότι καλύτερο ο Ρουμάνος να ερχόταν το καλοκαίρι στο τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News