Έπος στον ΣΚΑΪ: «Τα εννέα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ είναι του Αλαφούζου!» (vid)

Έπος στον ΣΚΑΪ: «Τα εννέα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ είναι του Αλαφούζου!» (vid)

Η απίθανη ατάκα του Άκη Παυλόπουλου στον Δημήτρη Οικονόμου για μια θέση πάρκινγκ στον ΣΚΑΪ και η απάντησή του.

Έναν διάλογο για μια θέση πάρκινγκ είχαν το πρωί στην έναρξη της εκπομπής τους ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που ήθελε τον Άκη Παυλόπουλο να μην μπορεί να παρκάρει το αμάξι του στο πάρκινγκ του ΣΚΑΪ, καθώς τον «έκοψαν» λόγω του μικρού αριθμού αυτοκινήτου που χωρούν στο πάρκινγκ του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει πως εννοεί ότι ο Άκης Παυλόπουλος δεν έχει θέση πάρκινγκ στον χώρο στάθμευσης στον ΣΚΑΙ, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος παρκάρει το αυτοκίνητό του κανονικά στο κανάλι.




Το θέμα σατιρίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Νίκο Μουτσινά και το πρωί της Παρασκευής ήρθε η απάντηση από την εκπομπή «Σήμερα» το πρωί της Παρασκευής με τους Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου να απαντούν για το πάρκινγκ.

«Δεν θα ξεκινήσουμε έτσι εύκολα. Γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;» ρώτησε ο Άκης Παυλόπουλος τον Δημήτρη Οικονόμου και εκείνος έδωσε την απάντηση: «Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι» είπε ο Οικονόμου.

«Όταν θα βγάλει ένα, τότε θα μπεις μέσα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, κάνοντας χιούμορ για τα δημοσιεύματα.

newsbomb.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News