Έπος: Ο Ουόκαπ ξεχώρισε την «γλίστρα» του Σλούκα!

Έπος: Ο Ουόκαπ ξεχώρισε την «γλίστρα» του Σλούκα!

Τι κι αν ο Τόμας Ουόκαπ ανήκει στον Ολυμπιακό, εκείνος ξεχώρισε ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του την περσινή… γλίστρα του Κώστα Σλούκα, για την οποία οι ερυθρόλευκοι φώναζαν για… φάουλ!

Αναλυτικά:

«Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου, είπα στον γενικό διευθυντή, τον Νίκο Λεπενιώτη, πως είμαστε στην ίδια σελίδα. Ο στόχος μου είναι να πάω στο φάιναλ φορ. Αυτός θεωρώ πως είναι ο στόχος και ενός κλαμπ με το πρεστίζ του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος! Ο Ολυμπιακός μου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να παίξω στο φάιναλ φορ και να κερδίσω! Για αυτό υπέγραψα!».

Ερωτηθείς για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, απάντησε: «Δεν θα σας αρέσει αυτό που θα πω, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου ως τώρα, ίσως είναι το κλέψιμο στον Σλούκα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό! Γενικά όλο εκείνο το παιχνίδι και η εμφάνισή μου, ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε προκειμένου να παραμείνουμε σε τροχιά πλέι οφ. Δυστυχώς αυτή είναι η απάντησή μου στην συγκεκριμένη ερώτηση…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News