Έπος: Ανακοινώθηκε ως «Πίπα» ο... Άβιλα στην Λουντογκόρετς!

Έπος: Ανακοινώθηκε ως «Πίπα» ο... Άβιλα στην Λουντογκόρετς!

Ο χαμένος Πίπα που μετονόμασαν σε Άβιλα στην Ελλάδα ξαναβρήκε στη Λουντογκόρετς το όνομα με το οποίο έπαιζε σε όλη την καριέρα του, σε μια στιγμή προσωπικής δικαίωσης μετά τη μετονομασία που υπέστη στη χώρα μας…

Ο 25χρονος Ισπανός παίκτης πήρε μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2026, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή και έφυγε από τον Ολυμπιακό όπου και δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ.

Ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς και επίσημα είναι από σήμερα ο Πίπα, ο οποίος από την ημέρα που ασχολήθηκε μαζί του ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιούλιο και φυσικά από την ημέρα που τον απέκτησε από τη Χάντερσφιλντ έναντι 1 εκ. ευρώ μετονομάστηκε… νταηλίκι σε Γκονσάλο Άβιλα!




Εκείνο στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς είναι πως, αίφνης, με το που πήγε στην Βουλγαρία ο δεξιός μπακ ξαναβρήκε το… όνομά του- το κανονικό του όνομα: ο Πίπα, λοιπόν, παρουσιάστηκε παραδόξως ως «Πίπα» από την Λουντογκόρετς, η οποία άφησε στο συρτάρι το «Άβιλα» που τον είχε βαφτίσει η ομάδα του Πειραιά, προκειμένου ν’ αποφευχθούν περίεργοι γλωσσικοί συνειρμοί που παραπέμπουν (το πολύ) στο δημοτικό.

Έτσι, ο Πίπα «ελευθερώθηκε» και σε επίπεδο ονόματος μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, που θέλησε να το παίξει ληξιαρχείο αντί για ποδοσφαιρική ομάδα.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News