Επόμενο βήμα η συγκατάθεση της Κυβέρνησης για το Athens Alive

H πρόταση της Deloitte για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ! (pic)

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση Athens Alive με τους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εκφράζουν επισήμως το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διοίκηση του συλλόγου. Επόμενο βήμα να ανάψει το πράσινο φως από την Κυβέρνηση.

Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και οι συμπαίκτες περιμένουν με αγωνία την αντίδραση της Κυβέρνησης για το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ του Athens Alive.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι η Κυβέρνηση δεν θα σταθεί εμπόδιο στην εφαρμογή του συγκεκριμένου πλάνου στο ΟΑΚΑ. Πάντως, η εκδήλωση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ από την πλευρά των συμπαικτών του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ αποτελεί από μόνο του τεράστια πρόοδο.

Έαν η Κυβέρνηση δώσει το «OK», τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ανάσα μακριά από την «λύτρωσή» του. Αναμένονται εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News