ΕΠΟ: Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ... φέρνει sold out στη Λεωφόρο

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο τον Παναθηναϊκό και την Καλαμάτα για τα παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με Βόλο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή ύψους 2.500 ευρώ (αγώνας της 15-12-2022 για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, Παναθηναϊκός-Βόλος).

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλαμάτα 2019 ΠΣ χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ (αγώνας της 14-12-2022 για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, Καλαμάτα-ΠΑΟΚ)”.

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News