ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Βασιλαρά

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Βασιλαρά

Η ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ματίας Ιγκλέσιας, τον Νικόλα Βασιλαρά αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ομοσπονδίας, Νίκος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη εις βάρος του Ματίας Ιγκλέσιας του Αστέρα Τρίπολης γιατί “προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα” στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη για τη Stoiximan Super League.

Την ίδια στιγμή ασκήθηκε δίωξη για τον ίδιο αγώνα εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του υπεύθυνου Επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλα Βασιλαρά. Για τον δεύτερο η ανακοίνωση αναφέρει ότι “προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες”.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν οι παρακάτω διώξεις.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Σε βάρος των: 1) ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ως προσώπου συνδεομένου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και της 2) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες.

Η ως άνω πράξη δεν αναφέρεται στο οικείο φύλλο αγώνα, και προκύπτει από την με Α.Π. 736/31-1-2023 έκθεση Παρατηρητή για τον ως άνω αγώνα. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,5περ.στ ii, 11§§1,2,3, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News