Επιβεβαίωση για Σίλντενφελντ

Επιβεβαίωση για Σίλντενφελντ

Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Γιόσιπ Μπουλάτ, τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και άλλης μιας ελληνικής ομάδας για τον πελάτη του.

Για το… φλερτ με τον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο) μίλησε ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ ρίχνοντας το… μπαλάκι στη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

[ads2]

Ο Γιόσιπ Μπουλάτ μίλησε στην ιστοσελίδα vecernji.hr και αναφέρθηκε τόσο στα σενάρια που θέλουν τους πράσινους να έχουν επιστρέψει στην διεκδίκηση του, αλλά και γενικότερα στο μέλλον του πελάτη του.

Αρχικά, ο μάνατζερ του “Σίφο” επανέλαβε την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ “Υπάρχει ενδιαφέρον και επαφές, αλλά όλα βρίσκονται στα χέρια της Ντιναμό και της διοίκησης της ομάδας. Θα γίνει ό,τι αποφασίσει η Ντιναμό. Ο Γκόρντον θέλει να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός γηπέδων, αλλά κάποιος άλλος. Ή οι γιατροί ή κάποιος άλλος”

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε ότι υπάρχει ακόμα μία ελληνική ομάδα που εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Σίλντενφελντ. “Εκτός από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα” ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News