Επιβεβαίωση για Παναθηναϊκό και Εμποκού - Ποια τα δεδομένα

Ελεύθερος ο Εμποκού - Tο ενδιαφέρον του Ντρεοσί και τα τωρινά δεδομένα

Ανοικτός είναι ο δρόμος για την επιστροφή του Πολ Ζοσέ Εμποκού, αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο πρώην παίκτης της Σταντάρ Λιέγης ενημέρωσε την Αλ Ουάχντα πως δεν θα συνεχίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως αποκάλυψε το newspao.gr και επιβεβαιώνεται από σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου (Sportday).

Ποια τα δεδομένα

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην με την απομάκρυνση του Μπόλονι, τον Ντρεοσί που είχε στη λίστα του τον Κονγκολέζο (δείτε όσα αποκάλυψε το newspao.gr), αλλά βρίσκεται στον «άερα» και φυσικά, την πρόσληψη του Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Οι πράσινοι θα στοχεύσουν στην απόκτηση ακραίων επιθετικών το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ουδείς γνωρίζει, αν θα υπάρξει συνεργασία Γιοβάνοβιτς – Ντρεοσί, ώστε να αποκτήσει βάσιμες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News