Επιβεβαίωση για Παναθηναϊκό και Λουίς Πέρεθ

Επιβεβαίωση για Παναθηναϊκό και Λουίς Πέρεθ

Επιβεβαιώνεται το newspao.gr σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λουίς Πέρεθ.

Από τις 10 Μαρτίου είχαμε κάνει γνωστό ότι ο Τσάβι Ρόκα τσεκάρει τον δεξιό μπακ της Τενερίφης.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς σημερινό δημοσίευμα τονίζει ότι «η ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ -όπου έχουν ήδη… χαιρετίσει οι Βαγιαννίδης, Αποστολάκης κι ο Γιόχανσον είναι με το… ενάμισι πόδι στην πόρτα της εξόδου- αποτελεί προτεραιότητα στο μυαλό του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, ο οποίος έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» του μία εξαιρετική αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση, δεξιού οπισθοφύλακα από την πατρίδα του.

Ο λόγος για τον 25χρονο μπακ της Τενερίφης, Λουίς Πέρεθ, έναν από τους καλύτερους πλάγιους αμυντικούς στη Segunda Division της Ισπανίας, με 3 ασίστ σε 31 επίσημα ματς την εφετινή σεζόν, μέχρι το lockdown στα ισπανικά γήπεδα».

Ο Ισπανός ακραίος της Τενερίφης, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division (Β’ Ισπανίας), προέρχεται από γεμάτη σεζόν, με 31 συμμετοχές (3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σεβίλλης, το 2015-16 έπαιξε στη Χαέν την επόμενη σεζόν στην Έλτσε και τον Ιούλιο του ’17 μετακόμισε στην Τενερίφη, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ήτοι μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News