Επιβεβαίωσαν οι Ισπανοί για Χιρόκι Άμπε - Τα τωρινά δεδομένα

Επιβεβαίωσαν οι Ισπανοί για Χιρόκι Άμπε - Τα τωρινά δεδομένα

Ισπανικό τιτίβισμα επαλήθευσε το ρεπορτάζ του newspao.gr για τον Χιρόκι Άμπε και επανάφερε το θέμα του Ιάπωνα για τον Παναθηναϊκό. Ποια τα τωρινά δεδομένα;

Από τις 4 του Μάη (!) είχατε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας για τον Χιρόκι Άμπε, ο οποίος ήταν στη λίστα με τους προτεινόμενους παίκτες του Πιέρ Ντρεοσί για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ μας έλεγε:

«Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, οπότε, αυτό είναι ένα «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, για το αν θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.»

Οι Ισπανοί, ένα μήνα μετά (και κάτι παραπάνω), επιβεβαίωσαν, αρχικά, την είδηση πως το συγκεκριμένο όνομα «έπαιξε» για το Τριφύλλι και αναρωτιούνται, αν θα υπάρξει κάτι παραπάνω στην πορεία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Ιάπωνας «Μέσι» – όπως τον χαρακτήριζαν στη Βαρκελώνη – δεν απασχόλησε και ούτε θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Συν τοις άλλοις, από τότε, που είχε προταθεί στο Τριφύλλι ο νεαρός παίκτης, άλλαξαν… τα καθεστώτα στους «πράσινους» (δίχως να σημαίνει, βέβαια, πως η λίστα του Ντρεοσί θα χρησιμοποιηθεί για προσάναμμα στο… τζάκι!).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News