Επιβάλλεται να δημιουργήσει συνθήκες προόδου

Απίθανες ατάκες Γιοβάνοβιτς: «Τι κάνεις εκεί γιε μου» - «Μην κάνετε τρέλες!»

Στην παρουσίασή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε ότι φέτος θα είναι ευχαριστημένος αν η ομάδα προοδεύσει στο επιθετικό της πλάνο και μπορέσει να φέρει τον κόσμο στη Λεωφόρο.

Αγωνιστικά αυτό που πρέπει να κοιτάξει να πετύχει ο Σέρβος είναι να δημιουργήσει συνθήκες προόδου με αυτούς που ανήκουν στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια.

Να μάθει την ομάδα να είναι ανταγωνιστική με μικρότερο του ανταγωνισμού μπάτζετ, να δομήσει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν βάση για το επόμενο καλοκαίρι και να ανεβάσει μέσα από δουλειά του την αγωνιστική και οικονομική αξία κάποιων εξ αυτών.

Το τελευταίο είναι άγνωστος τομέας στο Κορωπί, αφού ακόμα και οι καλύτεροι και πιο…εξαγώγιμοι παίκτες του σωματείου (Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης) πιάνουν αστείες τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι αναμενόμενο αφού ούτε με την εθνική είναι βασικοί, ούτε μετρούν κάποια διάκριση με το εθνόσημο και φυσικά έχουν ξεχάσει τι πάει να πει παιχνίδια με το τριφύλλι στην Ευρώπη που πάντα ανεβάζει τα κασέ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News