Επιτυχία αν παίξει στο 80% των αγώνων!

Επιτυχία αν παίξει στο 80% των αγώνων!

Το ήξεραν στον Παναθηναϊκό ότι το μυϊκό σύστημα του Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ταλαιπωρημένο αλλά ο παίκτης αποκτήθηκε κοψοχρονιά (500 χιλιάρικα) και δεδομένου του κλασάτου και εμπειρικού του πακέτου οι πράσινοι έκριναν πως άξιζε το ρίσκο.

Το θέμα είναι αν ο Σέρβος καταφέρει να αγωνιστεί στο 75%-80% των αγώνων σε φουλ ρυθμούς, σε αυτή την περίπτωση το ρίσκο του Παναθηναϊκού θα έχει βγει και μάλιστα με το παραπάνω.

Από εκεί και πέρα είναι… άλλη ιστορία τα όσα θα παρουσιάσει ο παίκτης μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Το ζήτημα είναι ότι για να βγάλει το μπάσκετ που έχει μέσα του δεν πρέπει να νιώθει τον παραμικρό πόνο.

Βλέπετε, ο αθλητής στηρίζεται αρκετά στην έκρηξή του στο πρώτο βήμα (τυχαίο που το ESPN τον είχε χαρακτηρίσει …Ντέρικ Ρόουζ;), δημιουργώντας καταστάσεις για drive και καλάθι στο «ένας εναντίον ενός». Θα τρέξει από τους πρώτους στο ανοικτό γήπεδο, ενώ θα πάρει και σουτ κάτω από δύσκολες συνθήκες μα για να γίνουν όλα τα παραπάνω πρέπει να αισθάνεται …ταύρος αφού οι συνεχόμενοι τραυματισμοί των τελευταίων ετών του έχουν …πειράξει το μυαλό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News