Επιτέλους, έσπασε η κατάρα...

Επιτέλους, έσπασε η κατάρα...

Μέχρι σήμερα και σε συνολικά έξι ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, Ένωση και ΠΑΟΚ, το τριφύλλι δεν είχε πανηγυρίσει ούτε μια φορά το τρίποντο!

Ήττα από τους Πειραιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης», ισοπαλία και ήττα με την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο ισοπαλίες (η μία στα πλέι οφ) και μια ήττα από τον «Δικέφαλο του βορρά».

[ads2]

Ωστόσο, απόψε, ο Παναθηναϊκός έσπασε την εν λόγω… κατάρα και το έκανε την κατάλληλη στιγμή, ανεβαίνοντας στην κορυφή του «μίνι πρωταθλήματος», μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το αρνητικό σερί της ομάδας του Στραματσόνι -που βέβαια σταμάτησε το βράδυ της Δευτέρας- κόντρα στις ομάδες της πρώτης πεντάδας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς πλην της προαναφερθείσας εξάδας και σε τρία φετινά ματς με τον Πανιώνιο δεν έχει γευτεί φέτος τη χαρά της νίκης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News