Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς... Ουζουνίδη!

Εξοφλήθηκε μέρος των οφειλόμενων στους ποδοσφαιριστές

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Κόλα θα αντικαταστήσει τον Ουζουνίδη, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη.

Πρωτάθλημα δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα, όμως οι πράσινοι θα συσπειρωθούν το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί, ώστε να βρεθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει και της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Σπάρτη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα γυρίσω πίσω στην Ελλάδα την Τρίτη μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γιάγκου. Έτσι, ο Χριστόφορος Κόλα θα εκτελέσει χρέη βασικού προπονητή στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το βάρος θα πέσει στους Μυστακίδη και Λουτσιάνο, οι οποίοι είναι σχεδόν έτοιμοι να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News