Επιστροφή στην κορυφή! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τσέριν: Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική της Super League

Ο Παναθηναϊκός στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Τη Δευτέρα το βράδυ (21:00), σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο ματς της 20ης αγωνιστική της Super League.  

Η αποστολή του «τριφυλλιού» παραδοσιακά έχει αρκετές δυσκολίες στην Αρκαδία. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτονται μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε αντίθετη περίπτωση, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να πέσουν για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη θέση.

Την Πέμπτη στο ματς για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα διαδοχικά ματς και το κλειστό ροτέισον έχουν φέρει κούραση, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και δύο έξτρα λύσεις.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime.

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ιβάν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στο μεγάλο στοχο της ομάδας του, αλλά και στο κακό φεγγάρι. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού. 

«Είμαστε σε μια περίοδο που δεν έχουμε καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Αλλά είμαστε μια ομάδα που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στα στάνταρ που είχαμε πριν τη διακοπή. Δεν είναι εύκολο πάντα μια μεγάλη ομάδα όταν χάσει ένα στόχο και το Κύπελλο ήταν ένας στόχος για εμάς. Είναι κάτι που σε πληγώνει.

 Πρέπει όμως λόγω του προγράμματος να δούμε το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη και να ρίξουμε όλη μας την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Όταν δεν πετύχεις τους στόχους σου για εμάς η προσπάθεια δεν είναι κάτι πλέον, δεν μας φτάνει. Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι όσον αφορά το πρωτάθλημα».

Η παράδοση κόντρα στον Αστέρα

Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες σε παιχνίδια στην Τρίπολη προϊδεάζει για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αστέρας έχει πληγώσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» νίκησαν εκεί τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2017 με σκορ (0-5 κι έκτοτε μετρούν 3 ήττες (2-1, 1-0, 1-0) και 3 ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1). Υπενθυμίζουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο έγινε θρίλερ και κρίθηκε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News