Επιστροφή στην κανονικότητα (;) - Απέναντι στον Μαρινάκη στην συνάντηση του Big 4 ο Αλαφούζος!

Σε διαφορετική «γραμμή» οι Αλαφούζος-Μαρινάκης (pic-vid)

Για πρώτη φορά μετά το 2016, ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Big 4 με τον Αυγενάκη και τις UEFA/FIFA. 

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής Total Football του OPEN TV, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν απέναντι στις απόψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη (ο οποίος δεν στηρίχτηκε ούτε από ΑΕΚ ή φυσικά τον ΠΑΟΚ), αντικρούοντας όλα τα επιχειρήματα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

«Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά»

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού έχει φανεί εδώ και μέρες και είναι ξεκάθαρη. Δεν επιθυμεί να δυναμιτίσει το κλίμα με απειλές κατά πάντων, αλλά προσπαθεί μέσω συζήτησης να αποτελέσει μέρος της λύσης του προβλήματος, ωστόσο για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο Παναθηναϊκός κάνει το αυτονόητο και αντικρούει την πολιτική του Ολυμπιακού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News