Επιστρέφει ο Γιαννακόπουλος αν φύγει ο Μπερτομέου; «Είναι πολύ νωρίς, δεν έχει δείξει στοιχεία»

Ο Μπερτομέου «καρφώθηκε»

Πιο ευάλωτη από ποτέ είναι η θέση του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον μόνος του απέναντί του, αλλά υπάρχει κοινό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό (το οποίο «τρέμει» ο CEO της διοργάνωσης) και άλλες μεγάλες ομάδες.

«Ο Μπερτομέου δεν έχει τεθεί ποτέ σε αμφισβήτηση από την πλειοψηφία εδώ και 20 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός τον έβγαζε προτεινόμενο συνέχεια, τον είχε κάνει… Τριαντάφυλλο. Έχει γερές σχέσεις στην Ευρωλίγκα, ελίσσεται, αναδιπλώνεται αλλά είναι για πρώτη φορά σε τόσο δύσκολη θέση, γιατί αμφισβητείται από βαριά χαρτιά της διοργάνωσης», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός και πρόσθεσε:

«Ο συνασπισμός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού προκαλεί τρόμο στον Μπερτομέου, γιατί από αυτές τις ομάδες έρχεται το μεγαλύτερο οικονομικό κομμάτι της διοργάνωσης. Το θέμα είναι αν οι ομάδες θα επιχειρήσουν μέσω αυτής της πίεσης απλά για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω ή θα έχουμε μια συνταρακτική εξέλιξη με το τέλος του Μπερτομέου. Δεν είναι εύκολο να φύγει, αλλά είναι πιο ευάλωτος από ποτέ. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας πλέον, όταν βάζει πετρέλαιο θα έχει από πάνω του επτά ζευγάρια μάτια τουλάχιστον, από εκεί που δεν τον έλεγχε κανένας».

Για το αν ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπερτομέου σημαίνει επαναδραστηριοποίηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο και δεν έχει δείξει στοιχεία πως έχει αλλάξει αυτό που είπε πέρσι».

Όσο για τα δύο κρούσματα που προέκυψαν σε μέλη της ομάδας με την επιστροφή από τη Μόσχα, είπε: «Η λογική λέει πως δεν θα είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, γιατί πολλοί έχουν αντισώματα μετά τα προηγούμενα κρούσματα, αλλά η ομάδα είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Κάποια νέα αναβολή θα προκαλέσει ασφυξία στο καλεντάρι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News