Επιστρέφει μετά από έναν χρόνο ο Μπαϊράμι!

Επιστρέφει μετά από έναν χρόνο ο Μπαϊράμι!

Ένα ολόκληρο έτος πέρασε από την τελευταία φορά που είδαμε τον Εμίρ Μπαϊράμι να παίζει και μάλιστα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σήμερα, κάνει ντεμπούτο με την Έλφσμποργκ!

Ο Σουηδός άσος που αποτέλεσε παρελθόν από το «τριφύλλι» τον Μάρτιο του 2015 έχοντας αποτύχει να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση λόγω του χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε με τη μέση του, όσο κι αν το πίεσε ο Γιάννης Αναστασίου και τον εμπιστευόταν, εκείνος δεν μπορούσε να προσφέρει στους «πράσινους» όσα θα περίμεναν…

[ads2]

Σήμερα, ο Εμίρ Μπαϊράμι θέλει ν’ αφήσει πίσω το κακό 2015 για εκείνον κι έναν χρόνο μετά την τελευταία του επίσημη εμφάνιση, θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Έλφσμποργκ, στο παιχνίδι σε φιλικό με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ!

«Πιστεύω ότι θα δείξει πως είναι απολύτως καλά και θα έχει καλή σεζόν, όμως θα το πάμε σιγά – σιγά και θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είναι λογικό να μην μπορεί να μπει στην 11άδα από τώρα» είπε ο τεχνικός της Έλφσμποργκ, Μάγκνους Χάγκλουντ.

Για την ιστορία, το τελευταίο ματς του Μπαϊράμι ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο στις 17/1/2015.

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News