Επιστρέφει το CAS για την επανεξέταση του «αιώνιου ντέρμπι»

Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Αυτοί σφυρίζουν το ματς

Στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκα επέστρεψε το CAS για την επανεξέταση του περίφημου «αιώνιου ντέρμπι» το 2008, όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός περί δωροδοκίας.

Η εκδίκαση της προσφυγής περί συκοφαντίας των ερυθρολεύκων κατά των πρασίνων έγινε την Τρίτη (10/12) με την υπόθεση να γυρνάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος την είχε στο συρτάρι για πάνω από χρόνο.

Βάσει του ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν με νέα στοιχεία στα χέρια τους. Το βασικό τους στήριγμα είναι πως η πράσινη ΚΑΕ μοίρασε non paper στα ΜΜΕ για αναληθή γεγονότα, τα οποία δεν συνέβησαν ποτέ στο πλαίσιο του ντέρμπι τον προπερασμένο Νοέμβριο.

Από την πλευρά τους, οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γιάκομπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επιτεθεί φραστικά εναντίον τους αναφέροντας πως: «… τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News