Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Παναθηναϊκός: «Το βλέπω δύσκολο για Λουτσέσκου στο τριφύλλι»

Για τη δεύτερή του θητεία στον ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του «Δικεφάλου ρου Βορρά» που απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες και τον Παναθηναϊκό.

Οι μετοχές του Ρουμάνου τεχνικού ήταν στα «ύψη» μετά το νταμπλ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το πέρασμά του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σε θέση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Λουτσέσκου, παρά το γεγονός πως έκανε το «κλικ» στους διοικούντες της ομάδας.

Τελικά, ο 52χρονος τεχνικός επέλεξε τον ΠΑΟΚ και πλέον, απομένουν τα τυπικά για την επισφράγιση της επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς, Λουτσέσκου… όλοι απέκτησαν από έναν! Καμία έκπληξη, λοιπόν, με την εκκίνηση του πρωταθλήματος, πλέον, να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News