«Επιστρέφει»: Μεταγραφή που... άξιζε τα λεφτά της!

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Μια πραγματική μηχανή που τροφοδοτείται από πολλά οκτάνια…

Ο Γιουνούς Σανκαρέ προπονείται κανονικά και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τα προσεχή ματς.

Θα δούμε αν έχει ρυθμό, ο Αφρικανός αμέσως έκανε την διαφορά με το που αγωνίστηκε (γκολ με Ατρόμητο, “αιώνιο”, συν μια ασίστ στο ίδιο ντέρμπι) αφήνοντας τον κόσμο ενθουσιασμένο μαζί του.

Ασυζητητί μαζί με Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο μπορεί να δημιουργήσει τον πιο γεμάτο άξονα της λίγκας, με τον προπονητή να έχει να διαχειριστεί διαφορετικά χαρακτηριστικά όπου τέμνονται στο ότι ΟΛΟΙ τους έχουν άριστη σχέση με τα βασικά, πολύ βασικό αυτό σε πρωτάθλημα όπου καλείσαι να ανοίξεις άμυνες.

Η σειρά των αγώνων που έπαιξε ο Σανκαρέ είναι μια καλή απάντηση στην ερώτηση σχετικά με το εάν αξίζει τα λεφτά του.

Μιλάμε για το απόλυτο πακέτο κεντρικού χαφ, για τον τρόπο που επιτίθεται, το πως χρησιμοποιεί τον όγκο του αμυνόμενος πάνω ή μακριά από τη μπάλα, την ικανότητα του στο γκολ, την εγκεφαλικότητά του και το πως αξιοποιεί τους συμπαίκτες του μπροστά.

Συνολικά μας εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα πρόλαβε να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού λειτουργώντας εξίσου καλά ως defensive stopper και κυρίως δημιουργός σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού.

Τέτοιοι χαρισματικοί παίχτες δε γεννιούνται κάθε μέρα. είναι σαφώς πιο οξυδερκής, πιο… φονικός από τον Κουρμπέλη, μια πραγματική μηχανή που τροφοδοτείται από πολλά οκτάνια. Σαφέστατα ήταν η καλύτερη δυνατή επένδυση που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός το χειμώνα σε αυτά τα χρήματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News