Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΑΟ Ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟ Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Ερασιτέχνης
  • Editorial
  • Πρωτοσέλιδα
  • PLUS
  • ΚΩΔΙΚΟΣΜΠΟΝΟΥΣ
Παναθηναϊκός: Τελευταία νέα, ειδήσεις και Live Streaming
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΑΟ Ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟ Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Ερασιτέχνης
  • Editorial
  • Πρωτοσέλιδα
  • PLUS
  • ΚΩΔΙΚΟΣΜΠΟΝΟΥΣ
No Result
View All Result
Παναθηναϊκός: Τελευταία νέα, ειδήσεις και Live Streaming
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΑΟ Ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟ Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Ερασιτέχνης
  • Editorial
  • Πρωτοσέλιδα
  • PLUS
  • ΚΩΔΙΚΟΣΜΠΟΝΟΥΣ
No Result
View All Result
Παναθηναϊκός: Τελευταία νέα, ειδήσεις και Live Streaming
No Result
View All Result

Επιστολή Μαρινάκη: «Παραιτηθείτε – Δεν λειτουργείτε Ομοσπονδία, αλλά Δελφινάριο!»

17/01/2023
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο
Μαρινάκης: «Έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω επιστολής, ζητάει την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και του Εκτελεστικού Διευθυντή, Ιάκωβου Φιλιππούση και την τοποθέτηση Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από τις UEFA και FIFA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:


Widget not in any sidebars

«Για ακόμη μια φορά, τόσο εσείς όσο και ο ΕΔ κ. Ι. Φιλιππούσης, αποδεικνύετε ότι έχετε την δυνατότητα να πάτε το ποδόσφαιρο πιο χαμηλά από τα επίπεδα στα οποία – με μοναδική συνέπεια- το έχετε οδηγήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάθε μέρα που περνάει όσοι υπηρετούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρισκόμαστε, λέμε ότι είδαμε τα χειρότερα αλλά κάθε φορά πάμε και πιο κάτω .

Ως Πρόεδρος της ΕΠΟ , στο σύντομο διάστημα της θητείας σας, προλάβατε ήδη να αποτύχετε παταγωδώς με τον «διορισμό» του κ. Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας.

Παρά την επίμονη πρόταση και την προσπάθειά μας να πραγματοποιηθεί διεθνής διαγωνισμός για την ανεύρεση ενός προσώπου διεθνούς κύρους και εμπειρίας που θα μπορούσε να επιτελέσει το ρόλο ενός στελέχους με νευραλγικό ρόλο στην λειτουργία της ΕΠΟ και την πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, εσείς από ραγιαδισμό επιβάλλατε την επιλογή Φιλιππούση.

Κι όλο αυτό γιατί έτσι σας είχε ζητηθεί από την «κιτρινόμαυρη» πλειοψηφία που σας διόρισε Πρόεδρο και ελέγχει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από την «ασπρόμαυρη» μειοψηφία που σας ανέχεται.

Όταν καταλάβατε ότι ο κ. Φιλιπούσης σας επιφυλάσσει ρόλο διακοσμητικό και ότι ο ίδιος θα διοικεί πλέον την Ομοσπονδία, μετατρέψατε την ΕΠΟ σε κακής ποιότητας θίασο, με τον οποίο γελάνε οι υπάλληλοι της αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

H εικόνα της ΕΠΟ σήμερα συντίθεται από δημόσιες διαφωνίες, ιδιωτικούς τσακωμούς, διαγκωνισμούς, «χαρακώματα» στους διαδρόμους και «ξεκατίνιασμα» στα media, την στιγμή που η Ομοσπονδία έχει «παραδοθεί» στην δράση μιας συμμορίας που ανεξέλεγκτη λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποτύχατε επίσης παταγωδώς στην τοποθέτηση του νέου Αρχιδιαιτητή. «Επιλέξατε» για τη θέση αυτή – ενάντια στη βούληση της Superleague 1- τον κ. Μπένετ ο οποίος έχει διαλύσει το Ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.

Στην διάρκεια της σύντομης παρουσίας του έχει αποτύχει να φέρει στην Ελλάδα ξένους διαιτητές κύρους και επιπέδου και το μόνο ερώτημα που μένει είναι να διευκρινιστεί εάν αυτό συνίσταται σε ανικανότητα ή στην εξυπηρέτηση κάποιου ευρύτερου σχεδίου απαξίωσης της παρουσίας των ξένων διαιτητών στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος άγεται και φέρεται από τον κ. Μάνταλο ο οποίος είναι αυτός που προβαίνει στους ορισμούς των Διαιτητών τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, επιβλέποντας προσωπικά τις «επιδόσεις» των διαιτητών που θα καθορίσουν την ανέλιξή τους.

Στον τομέα της Διαιτησίας βλέπουμε αδιανόητα πράγματα που σε άλλες χώρες θα είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση. Βλέπουμε Διαιτητές που τη μια Κυριακή σφυρίζουν σε αγώνα του ΠΑΟΚ τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της καριέρας τους, και δέκα μέρες αφότου έχουν εγκαταλείψει τη διαιτησία προσλαμβάνονται σε τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτό θα συνιστούσε σκάνδαλο και θα ήταν ήδη αντικείμενο διερεύνησης και από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία – εάν και εφόσον υπήρχε μια Ομοσπονδία που σέβεται τον εαυτό της. Στην Ελλάδα όμως και για την ΕΠΟ αυτό είναι απλά η επόμενη δουλειά του κ. Κουτσιαύτη…

Το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής έχει αλλοιωθεί ήδη από τα σφυρίγματα των «κακών» και «υπάκουων» Ελλήνων Διαιτητών και των απίθανων ξένων που έρχονται να «ζήσουν το Μύθο τους στην Ελλάδα» όπως τα εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας – με τη διαφορά ότι αυτοί έρχονται με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το πιο αλλοιωμένο και διεφθαρμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και ο Αρχιδιαιτητής που επιλέξατε είναι παραδομένος στην Διαφθορά. Οι ανακοινώσεις σχεδόν όλων των ομάδων που φωτογραφίζουν ήδη από την δέκατη αγωνιστική τους «πρωταθλητές» των ομίλων είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ φτάσαμε στο πρωτοφανές περιστατικό να εκδίδουν κοινή ανακοίνωση δυο ομάδες της κατηγορίας για τη διαιτησία με συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένους αποδέκτες.

Μέσα σε αυτό το ζόφο, ο Πρόεδρος (!) της Superleague 2 , επιλέγει αντί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ομάδων που (υποτίθεται ότι) εκπροσωπεί, να λειτουργεί ως μέλος της «συμμορίας» που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. Το απέδειξε περίτρανα την ημέρα που η «κιτρινόμαυρη» πλειοψηφία αποφάσισε να σας «αδειάσει» στην Εκτελεστική Επιτροπή για να σας δείξει ποιος κάνει κουμάντο :

ο κύριος αυτός αποφάσισε να απέχει από την συνεδρίαση, υπηρετώντας όσους φροντίζουν να τον διατηρούν στην θέση του Προέδρου ώστε να μπορούν οι παράνομοι και οι στοιχηματζήδες να αλωνίζουν την κατηγορία αποκομίζοντας παράνομα οφέλη στην πλάτη του ποδοσφαίρου.

Και μετά αυτός ο απίθανος τύπος, αστυνομικός στο επάγγελμα που αντί να φυλάει καμιά τράπεζα υποδύεται τον παράγοντα του επαγγελματικού ποδόσφαιρου, ζητάει κρατικά λεφτά απ’ το στοίχημα για ένα πρωτάθλημα που είναι «φραγμένο» στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες και ανθεί μόνο στις αγορές της Άπω Ανατολής.

Για το Οργανόγραμμα και τη λειτουργία της Ομοσπονδίας δεν χρειάζεται ούτε είναι ανάγκη να μιλήσει κανείς. Ήδη η μεταξύ Προέδρου και Εκτελεστικού Διευθυντή καθημερινή και επί παντός θέματος σύγκρουση έχει καταστήσει ορατό ότι στο Πάρκο Γουδή δεν λειτουργεί Ομοσπονδία , αλλά το Θέατρο Δελφινάριο – ωστόσο ένας τέτοιος παραλληλισμός αδικεί το Δελφινάριο, γιατί εκεί δεν συμβαίνουν εγκλήματα.

Υπάρχει στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασής η απόλυση υπαλλήλου την οποία αποφάσισε μόνος του o Εκτελεστικός Διευθυντής χωρίς την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής (!) γεγονός που από μόνο του συνιστά απιστία. Απολύετε υπαλλήλους καθημερινά με μόνο κριτήριο την προσωπική σας συμπάθεια ή από εκδικητικότητα, ενώ προσλαμβάνετε κατά δεκάδες συγγενείς, φίλους και «σχέσεις» ημετέρων και μελών της συμμορίας, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στα οικονομικά της ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, αναθέτετε έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (όπως η απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων από το ΟΑΚΑ που είχαν τοποθετηθεί για τον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ) σε απίθανους τύπους που φέρνουν στην Ομοσπονδία οι διάφοροι Δανιήλ και οι Ντάσιοι που παρεπιδημούν στους διαδρόμους της ΕΠΟ. Και όταν στη συνέχεια οι σχέσεις σας «στραβώνουν», ζητάτε την αυτόφωρη δίωξη τους για να απομακρυνθούν από τα γραφεία!

Σας καθιστώ υπεύθυνους για τα υπέρογκα ποσά που κατευθύνονται σε άλογες προσλήψεις αλλά και για την διασπάθιση των πόρων που προέρχονται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για την οποία θα προβούμε σε μηνύσεις για διαπιστωμένες περιπτώσεις απιστίας που έχουμε εις χείρας μας.

Ανομία, διαφθορά, εξευτελισμός.

Αυτό είναι το τρίπτυχο που συνθέτει την εικόνα της Ομοσπονδίας. Και το δυσάρεστο είναι πως η καθημερινή πρακτική δείχνει ότι μόνο χειρότερα μπορούν να πάνε τα πράγματα διότι ο πάτος του πηγαδιού δεν έχει φανεί ακόμα.

Μοναδική διέξοδος για να μπορέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι άμεση παραίτηση του Προέδρου και του Εκτελεστικού Διευθυντή ή η παύση τους με παρέμβαση των υπερεθνικών Συνομοσπονδιών FIFA και UEFA και η τοποθέτηση – με δική τους πρωτοβουλία – Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής , σε συμφωνία με όσους επενδύουν στο Ποδόσφαιρο και θέλουν να μπει σε μια τροχιά σύγκλησης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και στο δρόμο της ανάπτυξης, της αυτονομίας και της ακεραιότητας. Είναι η μόνη ελπίδα για να ξεφύγουμε από το τριτοκοσμικό πλαίσιο στο οποίο μας καταδικάζει καθημερινά μια υποτελής και ενεργούμενη διοίκηση».

Παναθηναϊκός: Ακολουθείστε το Newspao.gr στο Google News. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον ΠΑΟ σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στο Newspao.gr

Widget not in any sidebars
Tags: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΟΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Επόμενο άρθρο
Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

«Πράσινο» τρολάρισμα στην πρώην του Βέρμπιτς - Η αντίδρασή της! (pic)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

115 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «Οι ζωές μας έχουν αποκτήσει άλλο νόημα!»

115 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «Οι ζωές μας έχουν αποκτήσει άλλο νόημα!»

03/02/2023

...

Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ! (vids, pics)

Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ! (vids, pics)

03/02/2023

...

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 83-68: Τα highlights από την ήττα του Εξάστερου

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 3/2

03/02/2023

...

Λι: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

«Διπλό» στην Ισπανία για εξιλέωση! – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

03/02/2023

...

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Τελική ευθεία για Βοτανικό: Τα επόμενα βήματα, πότε η έναρξη της κατασκευής

03/02/2023

...

Ένωση Προπονητών: Ο Ράντονιτς χαρίζει σε έναν τυχερό t-shirt του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του! (pic)

Ράντονιτς: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Μπασκόνια, είχαμε μόλις μια μέρα να προετοιμαστούμε!»

02/02/2023

...

Παναθηναϊκός - Μπολόνια 88-85: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Γουόλτερς: «Δύσκολη ομάδα η Μπασκόνια, δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Ευρωλίγκα»

02/02/2023

...

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σπόραρ, Μπερνάρ ενόψει Λεωφόρου

Έπρεπε να είχες πάρει αυτούς τους παίκτες!

03/02/2023

...

Παναθηναϊκός: Το «στοίχημα» με Τόμας-Αγραβάνη!

Παναθηναϊκός: Το «στοίχημα» με Τόμας-Αγραβάνη!

02/02/2023

...

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα και το τρέμουλο

02/02/2023

...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος: «Άλλαξαν πολλά στο μπάσκετ, ελπίζω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος» (vid)

Σκληρό μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Τους γράφω και εγώ στα @@@ μου!»

31/01/2023

...

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ματσαδέ

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ματσαδέ

31/01/2023

...

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της αλλαγής του Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της αλλαγής του Κουρμπέλη

27/01/2023

...

Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Άρη

Επίσημο: Με 3 απουσίες η… 11αδα του Παναθηναϊκού με Ιωνικό

28/01/2023

...

Επιστολή Μαρινάκη: «Παραιτηθείτε - Δεν λειτουργείτε Ομοσπονδία, αλλά Δελφινάριο!»

Παναθηναϊκός: «Σε επαφές με δύο υποψήφιους στόχους για την θέση του προπονητή»

27/01/2023

...

Νίκη... τρόμος της Ρεάλ πριν τον Παναθηναϊκό!

Επίσημο: Οι διαιτητές στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

31/01/2023

...

Επιστολή Μαρινάκη: «Παραιτηθείτε - Δεν λειτουργείτε Ομοσπονδία, αλλά Δελφινάριο!»

Ανακοινώθηκε από ομάδα της Superleague ο Κάτσε

01/02/2023

...

Παναθηναϊκός: Κόσμος και... λίμπερο πήραν το ντέρμπι!

Επίσημο: Ορίστηκε ο πρώτος ημιτελικός Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού στο Challenge Cup – Τι ισχύει για τη ρεβάνς

30/01/2023

...

Παναθηναϊκός: Η διάταξη που δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς

Eνδεκάδες Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

30/01/2023

...

Μακέντα: «Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει τελικό, πρέπει να πάρει το τρόπαιο»

«Ο Μακέντα ήθελε ΠΑΟΚ, αλλά έφαγε άκυρο»

29/01/2023

...


Γίνε μέλος της ομάδας μας στο facebook και μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο twitter και μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο youtube και δες τις καλύτερες φάσεις της ομάδας.
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΕΑ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΕΑ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός | Νέα, Ειδήσεις, Μεταγραφές για τον ΠΑΟ | Παναθηναϊκός Ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός Μπάσκετ, Ερασιτέχνης | Live Streaming αγώνες

© 2022 newspao.gr - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΑΟ - ΝΕΑ | Proudly hosted by 8web Interactive

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΑΟ Ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟ Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Ερασιτέχνης
  • Editorial
  • Πρωτοσέλιδα
  • PLUS
  • ΚΩΔΙΚΟΣΜΠΟΝΟΥΣ

© 2022 newspao.gr - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΑΟ - ΝΕΑ | Proudly hosted by 8web Interactive

error: Content is protected !!