Eπεισόδιο με Στιλ στον Παναθηναϊκό!

Eπεισόδιο με Στιλ στον Παναθηναϊκό!

Ο Λουκ Στιλ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς με τη δική του απίστευτη γκάφα, οι Κυανέρυθροι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πάντως, ο Άγγλος πορτιέρο γενικότερα το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ πρόσφατα συνέβη κάτι στην προπόνηση, που οδήγησε σε μία απόλυση.

[ads2]

Αναφερόμαστε στην είδηση των τελευταίων ημερών, όσον αφορά τα εσωτερικά θέμα του Τριφυλλιού, δηλαδή στην ξαφνική διακοπή συνεργασίας του συλλόγου με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Λάππα, ένα μήνα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πρόκειται για μία υπόθεση αρκετά …περίεργη και κάπως μπερδεμένη, αφού κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για το “διαζύγιο”, ωστόσο αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα, είναι ότι η απόλυση δεν οφείλεται στον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα μαζί του κι αυτό μετέφερε και στον ίδιο, στη συζήτηση που είχαν όταν του έγινε γνωστή η απόλυσή του. Άλλος ήταν που είχε …θέμα με τον Λάππα και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το Κορωπί, η σχέση και η συνεργασία του με τον Λουκ Στιλ δεν ήταν και η καλύτερη το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι πρόσφατα είχε κι έναν τσακωμό με τον Λάππα, που πιθανότατα οδήγησε τελικά και στην απόλυση.

sportdog.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News