Επίσημο: Ξεκινούν οι τελικοί Παναθηναϊκός-Λαύριο

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-83 (Highlights/vid)

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει προσφυγή στου ΑΣΕΑΔ, μετά την απόρριψη των ενστάσεων για τον αγώνα με το Λαύριο.

Ο Προμηθέας ενημέρωσε πως δεν θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει άμεσα τις ημερομηνίες για τους τελικούς και τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Aναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μετά την απόρριψη την ένστασης και βάσει του σκεπτικού αυτής που ενώ αναγνωρίζει την παράβαση δεν καταλήγει στην αποδοχή της και της σχεδόν σίγουρης δικαίωσης μας στο ΑΣΕΑΔ, όπως έχει γίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αναλογιζόμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League καθώς και της πιθανής καθυστέρησης που θα έχει η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά αποφάσισε να μην ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της και να μην προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News