Επίσημο: Βασικός ο Παλάσιος, ντεμπούτο για Μπρινιόλι!

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Βόλο

Τα φώτα στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League στο ντέρμπι των «αιωνίων» (20:30, bwinΣΠΟΡ, Novasports).

Ένα… τσουβάλι προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, που πάει με έξτρα ψυχολογία στο Φάληρο μετά το 5-1 επί του Βόλου την περασμένη εβδομάδα.

Στους έξι βαθμούς μετά από 4 αγώνες, έχοντας 2 νίκες εντός και 2 ήττες εκτός, όντας την ίδια ώρα στο -4 από τους «ερυθρόλευκους». Το σημερινό ματς πάντα έχει τις ιδιαιτερότητές του όπως και κάθε ένα ντέρμπι «αιωνίων», αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά για τους «πράσινους».

Διούδης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας έχουν ίωση και είναι εκτός, όπως και οι τραυματίες Βέλεθ, Σένκεφελντ, με τον Παναθηναϊκό να κατεβαίνει με διαφορετικό κίπερ και διαφορετική άμυνα κατά τα 3/4 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε την πράσινη ενδεκάδα:

Μπρινιόλι, Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Παλάσιος, Καρλίτος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News