Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Ντέβιντ Πάνκα

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Ντέβιντ Πάνκα

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Πάνκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντέιβιντ Πάνκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας. Ο Ολλανδός μέσος εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Πάνκα είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1999 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Φίτεσε, συνέχισε στις ακαδημίες της Ρόντα, της Καμπούρ και της Βάαλβαϊκ προτού μετακομίσει στην Πολωνία για τη Μιέτζ Λέγκνιτσα. Έμεινε έξι μήνες και τον Ιανουάριο του 2021 πήγε στις Η.Π.Α. αγωνιζόμενος στην Κάνσας Σίτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ γιατί όλοι στην Ολλανδία γνωρίζουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ», επεσήμανε ο Πάνκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News