Επίσημο: Οι διαιτητές του Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός

Μπάγερν-Παναθηναϊκός 84-68: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον αγώνα Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός την Πέμπτη (21:30).

Την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής θα διευθύνουν οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Παναθηναϊκός: Αν θέλει να επιβιώσει ο Ράντονιτς

Απέναντι στον Άρη όλοι οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς έκαναν το… κομμάτι τους και ο Παναθηναϊκός σκόραρε εύκολα 96 πόντους, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ό,τι πρέπει για αντίπαλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τo τριφύλλι να έχει ζόρια απέναντι στη Μακάμπι που λίγο έλειψε να χάσει  αγώνα που βρέθηκε στο +9 λίγο πριν την κόρνα της λήξης.

Πραγματικά πιστεύουμε πως ειδικά αυτή τη στιγμή τον Εξάστερο λίγο να τον πιέσει ο αντίπαλος, είναι εύκολο να σπάσει γιατί αποτελεί σύνολο με κακή ψυχολογία, χωρίς τακτική, χωρίς προπονητή που να μπορεί να πείσει τους παίκτες του για το οτιδήποτε και βρίσκεται σε τάιμινγκ που η πιάτσα λέει πως η διοίκηση κοιτά να «σπάσει» μεγάλα συμβόλαια ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα.

Ο Εξάστερος πρέπει να «ανασάνει» με σερί νικών και να προετοιμαστεί για την δύσκολη συνέχεια, αν και σήμερα δεν φαίνεται να έχει ίχνος προσανατολισμού.

Αν θέλει η ομάδα να έχει τύχη και συνέχεια πέρα από το κομμάτι της ενίσχυσης που είναι αμιγώς ζήτημα και απόφαση προπονητή και διοίκησης, οφείλει να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να γίνει πιο σκληρή σε σταθερή βάση, με σαφώς καλύτερη συνοχή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News