Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ 88-94: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Euroleague, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να γίνονται γνωστοί.

Να επιστρέψει στις νίκες και να διακόψει το αρνητικό σερί ηττών θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Παρασκευής (13/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Ιλία Μπελόσεβιτς και Νταμίρ Γιαβόρ.

Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας στον «Εξάστερο» – Ο διάλογος Μπέικον – Λι (pic)

Ντουέιν Μπέικον και Πάριλ Λι είχαν διαδικτυακή συζήτηση στα social media, στέλνοντας παράλληλη μήνυμα ανάκαμψης ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι (13/10, 21:00).

Ο Πάρις σε ανάρτησή του ανέφερε: «Χαμογέλα σε όλα», χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «αισιόδοξο» και τον Μπέικον να απαντά τονίζοντας:

«Πάμε να το πάρουμε πίσω», δείχνοντας πώς το κλίμα στους «πράσινους» αρχίζει να φτιάχνει και πάλι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τις κακές τελευταίες εμφανίσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News