Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Κολοσσός, έξαλλοι οι πράσινοι

Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Κολοσσός, έξαλλοι οι πράσινοι

Οι Κορομηλάς, Τσαρούχα και Ζαχαρής ορίστηκαν για τον ημιτελικό του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό στο Super Cup.

Η κλήρωση για τους διαιτητές των ημιτελικών του Super Cup είχε… απρόοπτο αφού ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από την διαδικασία με πολλά παράπονα.

Δεν υπήρξε πάντως παύση και η κλήρωση διεξήχθη κανονικά, με τους Κορομηλά, Τσαρούχα και Ζαχαρή να αποτελούν την τριάδα για τον ημιτελικό των «πράσινων» με τον Κολοσσό.

Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Παναθηναϊκός: «Αδιαφανής διαδικασία»

Παναθηναϊκός: Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από την κλήρωση των διαιτητών στο Super Cup, κάνοντας λόγο για αδιαφανή διαδικασία!

Τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος έφυγε από τη διαδικασία, ενώ αυτή είχε ξεκινήσει πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από τους «πράσινους», η ένταση προέκυψε όταν δεν υπήρξε απάντηση σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των εφτά διαιτητών που θα σφυρίξουν στην διοργάνωση καθώς και μετά από ενημέρωση ότι η αντίστοιχη διαδικασία για τον αυριανό τελικό θα αλλάξει ανάλογα με την απόδοση που θα έχουν οι διαιτητές στους ημιτελικούς.

Έτσι, η αντιπροσωπεία των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης αποχώρησε και ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει στην κλήρωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News