Επίσημο: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Challenge Cup

Επίσημο: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Challenge Cup

Ο  Παναθηναϊκόςθα αντιμετωπίσει την Μπέργκεν από τη Νορβηγία με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 1/12 στο Μπέργκεν και η ρεβάνς στον Άγιο Θωμά χωρίς ακόμα να έχει προγραμματιστεί η ημερομηνία.

Στις αναμετρήσεις αυτές το μεγάλο φαβορί είναι οι Πράσινοι με τους Νορβηγούς πάντως να περνάνε και αυτοί με δύο εύκολα 3-0 την Μπάνια Λούκα, ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων είναι τέτοια που το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπέργκεν αποτελείται από παίκτες μόνο από τη Νορβηγία.

Στους 8 του Europe Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός!

Στη ρεβάνς, που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επικράτησε με 3-1 και συμπλήρωσε ιδανικά τη νίκη με 3-0 στο εκτός έδρας ματς στις αρχές της εβδομάδας. Στα προημιτελικά η αθηναϊκή ομάδα, που το περασμένο καλοκαίρι είχε κατακτήσει το Europe Trophy γυναικών, θα συναντήσει είτε τη γαλλική Σεν Κουεντέν είτε τη Μοράβσλι Κρουμλόφ από την Τσεχία.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός παρέταξε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μπροστά σε δεκάδες φίλους του αμιγώς ελληνική τριάδα. Η φορμαρισμένη Τόλιου σημείωσε δύο νίκες από τη θέση 1, άνοιξε κι έκλεισε το σκορ.

Στο σημαντικό για τη διασφάλιση της πρόκρισης δεύτερο παιχνίδι η Παρίδη αντέδρασε πετυχημένα μετά το χαμένο 1ο σετ κι από τη στιγμή που έκανε το 2-0 για την ομάδα της είχε ήδη ξεκαθαρίσει η είσοδος στα προημιτελικά. Στο τρίτο στη σειρά ματς γνώρισε την ήττα η Τέρπου, που λόγω του τραυματισμού της ακόμα δεν είναι 100% έτοιμη.

  • Κατερίνα Τόλιου-Αντρέα Πάβλοβιτς 3-0 (11-5, 11-7, 11-4)
  • Κωνσταντίνα Παρίδη-Αναστασία Ραντιόναβα 3-1 (9-11, 11-8, 11-8, 11-8)
  • Ελισάβετ Τέρπου-Παντίτα Πινιοπιζάν 0-3 (6-11, 10-12, 8-11)
  • Τόλιου-Ραντιόνοβα 3-0 (11-7, 11-8, 11-7)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News