Επίσημο: Μέχρι τότε μπαίνει λουκέτο στην Ευρωλίγκα

Αϊ στο διάολο ρε σίχαμα...

Αναβολή της Euroleague έως τις 11 Απριλίου ανακοίνωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Μπερτομέου έστειλε δημόσια επιστολή με την οποία ενημερώνει τον κόσμο για την αναβολή της Euroleague λόγω των όσων συμβαίνουν με τον Κορονοϊό.

Αναλυτικά η επιστολή του Μπερτομέου:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το πάθος και την δέσμευση που συνεχίζετε να δείχνετε στην Euroleague στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχουμε βιώσει στα 20 χρόνια της ιστορίας μας.

Από την πρώτη στιγμή που ο Covid-19 έφτασε στην Ευρώπη, εξετάσαμε το ζήτημα με την μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κυβερνήσεων και των αρχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό μας οδήγησε σε αποφάσεις που δεν ήταν δημοφιλείς, όπως τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ή αλλαγή στις έδρες. Αυτό πλήγωσε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους φαν. Πλέον, η έξαρση μας οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των διοργανώσεών μας για να προστατέψουμε όσους συμμετέχουν, τους φιλάθλους και για να βοηθήσουμε στις προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας στη μάχη για την πανδημία.

Τα παιχνίδια μας αναβάλλονται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου και παραμένουμε σταθεροί στην άποψη να δώσουμε ένα τέλος σε μία καταπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο απο τις διοργανώσεις μας, ενώ θα λαμβάνετε κι ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση με τον COVID-19. Θα δουλέψουμε σε συνεργασία με τους μετόχους μας, ώστε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι το συντομότερο δυνατό θα έχουμε φτάσει σε μια νίκη και ότι οι διοργανώσεις θα εκκινήσουν ξανά. Η Euroleague Βasketball θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση σε καθημερινή βάση, καθώς ο Υπεύθυνος Υγείας δουλεύει σε συνεργασία με ειδικούς δημόσιοες υγείας για να βεβαιώσει πότε το περιβάλλον θα είναι ασφαλές. Στο μεταξύ, σας καλούμε να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από τις αρχές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News