Επίσημο: Με μια αλλαγή ή 12αδα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: «Το έσοδα-έξοδα, το μπάτζετ και η επιλογή για μεταγραφή τον Οκτώβριο»

Να βγάλει αντίδραση καλείται ο Παναθηναϊκός μετά τις «σφαλιάρες» από Μονακό και Άρη. Για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports Prime).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να κάνει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω της τις κακές εμφανίσεις στο πριγκιπάτο και στο Nick Galis Hall.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς άπαντες είναι διαθέσιμοι, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός περιμένει ραγδαία βελτίωση σε πολλούς τομείς.

Πρωτίστως στη δημιουργία, την αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ, αλλά και τη διάθεση στην άμυνα.

Αναφορικά με τη δωδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Μονακό, τη θέση του Βασίλη Καββαδά πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφητς): Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Φενέρμπαχτσε (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Μπιρσέν, Χαζέρ, Σαγιόκ, Μαχμούτογλου, Ντε Κολό, Χένρι, Πιερ, Μπαρτέλ, Γκούντουριτς, Βέσελι, Μπούκερ, Πολονάρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News