Επίσημο: Με απρόοπτο η αποστολή του Παναθηναϊκού για Βόλο

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Με δύο προσθήκες αλλά και ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βόλο (9/1, 17:15).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μισό γήπεδο και τακτική. Θεραπεία ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα στον αγώνα με τον Άρη, και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, προπονήθηκαν με την ομάδα και επανακάμπτουν στην αποστολή οι Ρουμπέν Πέρεθ, Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News