Επίσημο: Με 3 απουσίες η... 11αδα του Παναθηναϊκού με Ιωνικό

Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Άρη

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (28/1, 19:15) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά την νίκη επί της Ζάλγκιρις στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τους Λιθουανούς και θέλουν να χτίσουν σερί ενόψει και της διαβολοβδομάδας που έρχεται.

Εκεί όπου κοντράρονται εκτός έδρας με Ρεάλ Μαδρίτης (01/02, 21:45) και Μπασκόνια(03/02, 21:30).

Από την άλλη μεριά, ο Ιωνικός προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και ψάχνει μια καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ ώστε να πάρει ώθηση για τη συνέχεια.

Με 3 απουσίες η… 11αδα του Παναθηναϊκού με Ιωνικό

Με τον Ντουέιν Μπέικον και τον Αρτούρας Γκουντάιτις στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό, έχοντας όμως 11άδα και εκτός τους Ματέους Πονίτκα, Λευτέρη Μαντζούκα και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αναλυτικά η 11άδα του Παναθηναϊκού:

Π. Καλαϊτζάκης, Λι, Ουόλτερς, Ουίλιαμς, Παπαγιάννης, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροβ, Αβδάλας, Μπέικον, Χουγκάζ, Γκουντάιτις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News