Επίσημο: Ηχηρή... έκπληξη στην αποστολή με ΟΦΗ

Επίσημο: Ηχηρή... έκπληξη στην αποστολή με ΟΦΗ

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ (18/10, 16:00). Έκπληξη με Καμπετσή στην αποστολή.

Ο Σαβιέρ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται πως θα είναι περίπου μία εβδομάδα. Στα ευχάριστα νέα της προπόνησης, μετά από απουσία δύο εβδομάδων, στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Αγιούμπ.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Μαυρομμάτης, θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη και περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές. Η λίστα αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Καραγιάννη, Αθανασακόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News