Επίσημο: Η ενδεκάδα του Τριφυλλιού

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός Β’: Με επτά αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική στη Super League 2, όπου ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β με τον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα, στην Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν τρία ματς για τον Α’ όμιλο και άλλα τέσσερα για τον Β’, όπου μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι μεταξύ της Κηφισιάς και του Αιγάλεω, η εκτός έδρας μοναχία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρόδοτο και το ματς Παναχαϊκή-Επισκοπή.

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει σήμερα (13/11) στις 15:00 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

O προπονητής του “τριφυλλιού”, Σωτήρης Αντωνίου, θα έχει στη διάθεσή του και τον Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε μετά την αναμέτρησης της Κ19 με την Τρεντσίν στη Σλοβακία.

Αντίθετα, οι τραυματίες Αγκοστίνιο, Φουρτάδο και Ματσαδές γυμνάστηκαν ατομικά όλη την εβδομάδα και έτσι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η ενδεκάδα:

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Μαργκόνο, Σουρδής, Αντωνίου, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Σερπέζης, Ταβάρες, Βουτσάς, Μπιλάλ και Τερεζίου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News