Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη φάπα στον Ολυμπιακό

Μία εβδομάδα μετά την αναβολή στους «Ζωσιμάδες», ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το «τριφύλλι» θα ψάξει ένα σκορ πρόκρισης στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να είναι πιο εύκολο το έργο του στη ρεβάνς της Λεωφόρου, στο ματς που θα γίνει στις 2-3-4 Μαρτίου.

Εκτός είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, ο τραυματίας Σανκαρέ, ενώ οι Μαουρίσιο, Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό και Ιωαννίδης θα πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

O Μπόλονι σήμερα θα παίξει με τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Σάντσες, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή η τριάδα θα είναι οι Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες και στην επίθεση θα παίξουν αριστερά ο Χατζηγιοβάνης, δεξιά ο Αϊτόρ και στην κορυφή ο Μακέντα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του τριφυλλιού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News