Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη! (pic)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε στη Λεωφόρο, σε ένα από τα πιο κομβικά αθηναϊκά ντέρμπι των τελευταίων ετών στη Σούπερ Λίγκα.

Κρίσιμο είναι το αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Το «τριφύλλι» υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά τη μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ένα αποτέλεσμα που φέρνει νέα δεδομένα ενόψει και της μάχης για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα προσπεράσουν τους Αρκάδες και την «Ένωση», ενώ αν χάσει ο Άρης νωρίτερα από τον Ατρόμητο μπορεί να βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι, ενώ παράλληλα θέλει να… προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και περιμένει και εκείνη γκέλα των Θεσσαλονικέων απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News