Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Στο αθηναϊκό ντέρμπι στρέφονται τα βλέμματα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται την Κυριακή (8/5, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Μια μάχη, από τις πλέον κομβικές στην προσπάθεια των δύο ομάδων για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.




Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να έχουν το «πάνω χέρι» όντας στην 3η θέση (54β.), στο +1 από τον 4ο Άρη και στο +2 από την 5η ΑΕΚ.

Διανύουν πολύ καλό φεγγάρι, καθώς έχουν σημειώσει τρία «τρίποντα» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, με τελευταίο το 1-0 απέναντι στον Άρη στη Λεωφόρο.

Με νίκη επί της ΑΕΚ θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για τα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ με ισοπαλία θα «έχουν» σε πιθανή ισοβαθμία και τους δύο αντίπαλούς τους που βρίσκονται από κάτω τους.

Βέβαια, έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη και μέσω του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την «πράσινη» ενδεκάδα:

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News