Τεράστια έκπληξη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι: Τι κανάλι και η ώρα μετάδοσης 7-6-2020

Το δρόμο προς τα… τρίποντα καλείται να βρει από σήμερα ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον καλείται να στρέψει όλη του την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Πρώτος αντίπαλος για τους «πράσινους» ο Παναιτωλικός, τον οποίο υποδέχονται σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1).

Το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για το «τριφύλλι», αφού αργότερα παίζουν ο Άρης με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ενδεχόμενες βαθμολογικές απώλειες μπορεί να τον επηρεάσουν.

Συν τις άλλοις, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, δύο στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και μία στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στην ενδεκάδα ο Βαγιαννίδης. Μια τεράστια έκπληξη από το Γιώργο Δώνη.

Τεράστια έκπληξη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News