Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Η κριτική των πρασίνων

Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού  δεσπόζει σήμερα στο πρόγραμμα των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» με τη δική τους επικράτηση θα παραμείνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά με φόντο το Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Η ιστορία

Ο Ολυμπιακός σε 127 αγώνες μετράει 48, ισάριθμα ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 31 φορές έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 29 νίκες, 22 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 12 φορές έχουν επικρατήσει οι «πράσινοι».

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Kάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Μολό. Στο κέντρο θα βρίσκονται πιθανότατα οι Βέλεθ- Μαουρίσιο- Νιάς και Βιγιαφάνιες ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Χατζηγιοβάνης – Μακέντα.

Διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κροάτης Μπέμπεκ, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάτακι, Ζομπένιτσα και τέταρτο τον Κουτσιαύτη. Στο VAR θα βρίσκονται οι κ.κ. Ρεϊνσρέμπερ και Μεϊντανάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News