Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1 (Highlights/vid)

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι από τον ΟΦΗ.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι από τον ΟΦΗ.

Με το ηθικό να χτυπάει… ταβάνι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (19:30 / Novasports 2) τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο με στόχο τη νίκη και την ελπίδα να καταφέρει να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία.

Το τριφύλλι προέρχεται από την μεγάλη νίκη του στη Θεσσαλονίκη στην προηγούμενη αγωνιστική η οποία ήταν η τρίτη στη σειρά.

Και με αυτή κατάφερε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη καθώς «ψαλίδισε» τη διαφορά που είχε από τον Άρη.

Σήμερα αναζητά την τέταρτη νίκη στη σειρά για να δώσει συνέχεια σε αυτό που πέτυχε στο «Βικελίδης» στην περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σωκράτης Διούδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένεκφελντ και Μολό. Στο κέντρο θα είναι οι Βέλεθ, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Ιωαννίδης, στο δεξί ο Εμμανουηλίδης ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Καμπετσής.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News